KiekendiefPerspectief

Hèt marktonderzoeksbureau voor Flevoland!

Ons eigen panel: FlevoPanel

KiekendiefPerspectief beschikt over een eigen provinciaal online onderzoekspanel: het FlevoPanel. Onze website van FlevoPanel is hier speciaal voor ingericht. Uiteraard is kwaliteit bij ons het uitgangspunt. Daarom hechten we veel waarde aan een goed panel, de basis voor betrouwbare informatie en waardevolle inzichten. U kunt ons panel zowel voor uitgebreide als voor beknopte vragenlijsten laten benaderen.

Tevens kunt u in ons panel uw onderzoeksvragen mee laten lopen in zogenaamde omnibus-enquêtes. Hierbij krijgen panelleden een vragenlijst voorgelegd waarin ook vragen van andere opdrachtgevers staan. Voordeel voor u is dat de vaste kosten voor het onderzoek over alle opdrachtgevers worden verdeeld, wat een aanzienlijke kostenbesparing betekent.  Op deze manier is deelname juist ook aantrekkelijk voor een opdrachtgever die maar een beperkt aantal vragen wil laten stellen. Als opdrachtgever meedoen aan een omnibus-enquête kan al vanaf € 80,- per vraag. Binnen enkele werkdagen na afloop van de omnibus-enquête zijn de uitkomsten beschikbaar. Elk kwartaal verspreiden wij een omnibus-enquête onder onze panelleden. Momenteel zitten er ruim 6.000 panelleden in FlevoPanel.

Wij bieden u tevens de mogelijkheid om voor u een eigen panel op te zetten. Met de inzet van een eigen online onderzoekspanel kunt u op een snelle en betrouwbare wijze zeer klantgericht informatie over uw doelgroep verkrijgen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?  Neem contact met ons op: per mail info@KiekendiefPerspectief.nl  of telefoon 0320-228300 / 06-17162783 (Neeske Abrahamse).