Welkom


KiekendiefPerspectief is een onafhankelijk marktonderzoek- en adviesbureau dat gevestigd is in Lelystad. Onze focus is gericht op de provincie Flevoland met de zes bijbehorende gemeenten: Lelystad, Almere, Dronten, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde. Wij leveren diensten aan overheden, bedrijfsleven en maatschappelijke instellingen. U kunt ons inhuren op uurbasis en projectbasis, waarbij de werkzaamheden op onze eigen locatie of bij u op locatie kunnen worden uitgevoerd.

KiekendiefPerspectief staat voor marktonderzoek met het juiste perspectief, waardoor we effectief ons werk verrichten. Wij hebben het juiste perspectief, omdat we ons volledig inleven in de behoeften van onze opdrachtgever en bekend zijn met de lokale situatie; al ons onderzoek is maatwerk. Bovendien hebben wij de innerlijke drijfveer om Flevoland naar een hoger plan te tillen en dat willen we bereiken door opdrachtgevers te helpen met het verbeteren van hun product of dienst. KiekendiefPerspectief levert kwaliteit, flexibiliteit, een persoonlijke aanpak en dit alles tegen een scherpe prijs. De aanbevelingen die wij formuleren, zijn altijd zo concreet en bruikbaar mogelijk. KiekendiefPerspectief kan voor u alle vormen van marktonderzoek uitvoeren en beschikt over lokale kennis.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan verder op onze website of neem contact met ons op: per mail info@KiekendiefPerspectief.nl of telefoon 0320-228300 / 06-17162783 (Neeske Abrahamse).

Neeske Abrahamse

Neeske Abrahamse